domingo, 11 de mayo de 2014

Emporta´t amb La Vanguardia el llibre de Jordi Roca,el millor pastisser del món

PUBLICIDAD

Haga clic aquí si no ve correctamente este e-mail.

Les millors postres del món
Emporta't amb La Vanguardia el llibre Dolces Sensacions de Jordi Roca, guardonat com el millor pastisser del món. Ja pots fer i servir a casa dolços sorprenents que transmeten
la màgia i creativitat d'El Celler de Can Roca.
  • Seixanta receptes pensades per cuinar a casa.
  • Plats enginyosos i originals elaborats amb ingredients i tècniques a l'abast de tothom.
Jordi Roca · Millor pastisser del món

L'especialista en postres d'El Celler de Can Roca va néixer a Girona l'any 1978 i va passar tota la infantesa entre les taules de Can Roca, el restaurant dels seus pares. Va estudiar a l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona. El 1997, es va incorporar a El Celler de Can Roca. Allà va establir una forta complicitat amb el cap de postres d'aquella època, el gal·lès Damian Allsop, fet que li va despertar la vocació per la cuina dolça.

A El Celler de Can Roca desenvolupa un treball creatiu en coordinació amb els seus germans. Aquest treball en equip els va portar a ser considerats el Millor Restaurant del Món l'any 2013. L'any següent, ell mateix ha rebut el títol de Millor Pastisser del Món.
Per comprar-lo, captureu aquest codi o entreu a www.lavanguardiashopping.com
INFORMACIÓ PER A SUBSCRIPTORS I LECTORS: 2 opcions: 1. Quiosc. 2. A domicili: obtingueu el llibre Dolces sensacions a través del web www.lavanguardiashopping.com i el rebreu directament al vostre domicili.

AVISO LEGAL

Le comunicamos que los datos que nos ha proporcionado a través del cupón, SMS o formulario en línea formarán parte de un fichero de titularidad de La Vanguardia Ediciones, S.L.U con la finalidad de atender su solicitud y enviaros información y publicidad, incluso por correo electrónico o por cualquier otro medio electronico equivalente, sobre los productos, servicios, promociones y otra información de La Vanguardia Ediciones S.L.U.
Puede ejercitar su derecho de acceso, rectificación, cancelación u oposición enviando una comunicación juntamente con una copia del DNI a Grupo Godó (Departamento Legal), Av. Diagonal 477, planta 16, 08036 Barcelona, o bien un correo electrónico a juridico@grupogodo.com.


Si no desea recibir más información comercial puede darse de baja de nuestra lista accediendo a http://registrousuarios.lavanguardia.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario